Om oss

Odfjell Eiendom ble etablert i 1995, og er siden det etablert som en sentral eiendomsaktør i Bergen.

Vi utvikler, drifter og leier ut nærings- og kontorlokaler hovedsakelig i Bergen sentrum. Odfjell Eiendom eier alene ca. 100 000 kvm næringseiendom, og sammen med andre eiendomsaktører eier til sammen ca. 150 000 kvm næringseiendom. Eiendommene består av sentrale bygg i Bergen sentrum, samt eiendommer på Kokstad, Fyllingsdalen, Minde og Voss.

Vi er et eiendomsselskap som tar godt vare på leietakerne våre, og våre bygg skal fremstå representativt. Dette oppnås ved å gjennomfører kontinuerlige kontroller og vedlikehold av eiendommene. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere innenfor ulike fagfelt slik at vi sammen sørger for at nye leietakere kommer seg raskt på plass og at eksisterende leietakere ivaretas på en god måte.

Er du på jakt etter ledige lokaler i Bergen? Vi hjelper deg å finne lokaler som passer deg og din virksomhet. Kontakt oss for en prat eller ta kontakt direkte på en eiendom dere finner interessant via kontaktskjema inne på hver eiendom.

Åpenhetsloven – Redegjørelse for Odfjell Eiendom AS

Odfjell Eiendom er et eiendoms og investeringsselskap. Selskapet er organisert med et forvaltningsselskap og flere selskap som eier eiendommer. Investeringer i andre virksomheter er også i egne selskap. Odfjell Eiendom eier og forvalter eiendommer samt administrative oppgaver for tilknyttete selskap.
Odfjell Eiendom benytter leverandører som oppfyller kravene som stilles i norsk lov avvik fra dette skal rapporteres.
Odfjell Eiendom vurderer arbeidsforholdene til leverandører på større byggeplasser som stedet med størst risiko for negative konsekvenser. Vi søker å gjennomføre prosjekter med kjente kontraktspartnere for å minimere risiko. På en stor byggeplass med mange leverandører vil det være en risiko for avvik.